Bajai Halnapok – 2014.05.09-18.

 

Aki szereti a halat, látogasson el hozzánk a Fehér Páva Étterembe és kóstolja meg a többi finomság mellett az igazi bajai halászlevet, melyet egy helyi halfőző mester készít el saját kezűleg. Jó idő esetén egy igazi belvárosi udvarház belső udvarán fogyaszthatjátok el a mennyei vacsorát, vagy ebédet a Költők Éttermében. Próbáljátok ki! Megéri az árát. A rendezvény május 9-18-ig tart.

A rendezvény menüje a következő:

Igazi bajai hallé S. Saci halfőző mester bográcsából! 
 
  1. Bajai halászlé gyufatésztával 1500 HUF (Zóna adag 900 HUF)
  2. Bajai halászlé gyufatésztával, belsőségekkel 1750 HUF (Zóna adag 1050 HUF)
  3. Pontypatkó rántva, petrezselymes burgonyával 1850 HUF
  4. Harcsafilé orly tésztában, zöldségszalmás jázminrizzsel 2200 HUF
  5. Haltöpörtyű remulad mártással, úszó burgonya bólyákkal 2200 HUF
  6. Bajai „fehérpáva”uszony 1950 HUF
  7. Harcsapaprikás kapros juhtúrós galuskával 2450 HUF
  8. Serpenyős túrós csusza tepertővel, kaporral 1300 HUF

Bajai Halnapok szórólap

Asztal foglalás : Telefon : 06 30 2000 381

00 36 1 456 0264

Fax : 00 36 1 215 2570

Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

Éttermünk magyaros. Mi főzzük a legjobb gulyáslevest, sütjük a cigánypecsenyét és nálunk a legjobb a kalocsai rétes. 60 féle bor 60 pincéjéből lehet választani.
20080131-i kpek 0011  etterem 2
 etterem 3     etterem 4
alt altalt alt alt alt