DÉL-SPANYOLORSZÁGI KÖRUTAZÁS

Időpont 2017. október 21.-től
2017. október 24.-ig
Részvételi díj 129.850 Ft/fő vagy 440 €/fő
Online jelentkezés
Utazás

repülővel Malagáig és vissza, Spanyolországban autóbusszal

Elhelyezés

2-3 ágyas, zuhanyzós szállodai szobákban

Ellátás

reggeli

Egyágyas felár

39.000 Ft/fő

Reptéri illeték

kb. 39.000Ft/fő , Poggyászdíj: kb. 21.500 Ft/fő

Egyéb költségek

Belépők: kb. 70-80€/fő FONTOS!: Mivel a Wizz Air légitársaság járatával utazunk, így figyelembe kell venni, hogy a repülőjegyek, illetékek és poggyászdíjak napi ingadozása miatt az ár változhat, így érdemes minél előbb befizetni!

DÉL-SPANYOLORSZÁGI KÖRUTAZÁS

 

Utazás: repülővel Malagáig és vissza, helyben bérelt autóbusszal

Elhelyezés: 2-3 ágyas, zuhanyzós szállodai szobákban

Ellátás: reggeli

 

Program:

1.nap: Találkozás a Liszt Ferenc Repülőtéren, indulás Malagába. Érkezés után transzfer a szállodába, szállás elfoglalása, esti séta a városban.

2.nap: Reggeli után utazás Sevillába, Andalúzia fővárosába. A napot a több mint 2000 éves város nevezetességeinek megcsodálásával kezdjük. A világ legnagyobb gótikus katedrálisának felkeresése, ami egyben Kolumbusz Kristóf nyughelye is, és az Óratorony ( Giralda) megtekintése, majd a kertekkel, sétányokkal és udvarokkal teli királyi palotanegyed, az Alcazar felkeresése. Kívülről megnézzük a Makovecz Imre által az 1992-es világkiállításra tervezett csarnokot, és Spanyolország legnagyobb bikaviadal arénáját, a 14000 fő befogadására alkalmas Plaza de Toros de la Maestranzát. Vacsora és szállás a városban vagy környékén.

3.nap: Reggeli után irány Cordobába, a mór Spanyolország ékkövébe. Itt a Mezquita, azaz a Nagy Mecset ( ma már belül székesegyház), a 93 méter magas Torre del Alminar óratoronnyal, és az Alcazar a királyi palota, a Római híd megcsodálása. Este vacsora és szállás a városban vagy környékén.

4.nap: Reggeli után utazás Granadába, a flamenco szülőhazájába. A híres erődítménykomplexum az Alhambra megtekintése. Ez az épületegyüttes az ókori mór monarchia legfontosabb épülete. Majd a Nasrid szultánok nyári palotája a gyönyörű kertekkel, a Generalife következik. Ezután a gyönyörű székesegyház megtekintése a Capilla Reallal. A katedrálist 1521-ben, Izabella királyné parancsára kezdték el építeni. Ezután a világörökség részét képező régi mór városnegyed, az Albaicin felfedezése vár ránk. Késő délután transzfer a malagai repülőtérre, majd utazás haza Budapestre.

 

 

Időpont: október 21-október 24.
Részvételi díj: 129.850 Ft/fő vagy 440 €/fő
Reptéri illeték: kb. 39.000 Ft/fő
Poggyászdíj (23 kg): kb. 21.500 Ft/fő
Vacsora: fakultatívak, helyszínen kb. 10-15 €/vacsora
Egyágyas felár: 39.000 Ft/fő
Belépők: kb. 70-80€/fő
FONTOS!: Mivel a Wizz Air légitársaság járatával utazunk, így figyelembe kell venni, hogy a repülőjegyek, illetékek és poggyászdíjak napi ingadozása miatt az ár változhat, így érdemes minél előbb befizetni!