ZSEBKÍMÉLŐ 3 NAPOS LENGYELORSZÁG

Zakopane – Krakkó – Czestochowa Diákoknak kedvezménnyel!
Időpont 2018. augusztus 18.-től
2018. augusztus 20.-ig
Részvételi díj 39.890 Ft/fő vagy 135 €/fő - (Diákoknak 4.000 Ft/fő kedvezménnyel!)
Online jelentkezés
Utazás

autóbusszal

Elhelyezés

2-3 ágyas, egyszerű, zuhanyzós szállodai szobákban

Ellátás

reggeli, igény szerint vacsora

Vacsora

6.500 Ft/fő vagy 22€/fő

Egyágyas felár

12.000 Ft/fő vagy 40 €/fő

Egyéb költségek

+ Belépők; szervízdíj; esetleges útdíj, parkolás, behajtás (36 fő alatt)

További ajánlataink

ZSEBKÍMÉLŐ 3 NAPOS LENGYELORSZÁG

Zakopane – Krakkó – Czestochowa

Diákoknak kedvezménnyel!Program: 

1.nap: Indulás a kora reggeli órákban Budapestről, Népliget metrómegálló, Planetárium tábla elől. Elsőként a krakkói Irgalmasság-bazilika meglátogatása, ahol természetesen a különleges, mozaikokkal díszített magyar Szentek Közössége kápolnát sem hagyjuk ki. Itt Szentmise, majd ima Szent Fausztina nővér sírjánál a kolostortemplomban. Majd a különleges, a világörökség részét képző wieliczkai sóbánya megtekintése következik. Szállás és vacsora Kalwaria Zebrzydowskan a zarándokszálláson vagy környékén.

2. nap: Reggeli után utazás Czestochowába - a Jasna Góra kolostortemplom, kincstár, arzenál megtekintése. Zarándokprogramok - Szentmise, keresztút. Utazás Krakkóba, ismerkedés a várossal: Wawel, Piactér a Posztócsarnokkal és a Mária-templommal, Szent Anna-templom, Jagello Egyetem, Ferences-templom, Érseki palota. Szállás és vacsora Kalwaria Zebrzydowska-n a zarándokszálláson vagy környékén.

3. nap: Reggeli után Szentmise Krakkóban a „Ne Féljetek” Zarándokközpont, Szent II. János Pál Pápa Szentélyében, ahol megtekinthetjük a wieliczkai sóból épített Szent Kinga kápolnát, valamint azt a kápolnát, ahol a szentéletű pápa első, eredeti síremlékét őrzik. A Bazilikában található Szent II. János Pál pápa két legjobb barátjának, Nagy Szaniszló püspöknek és Deskur András püspöknek is a sírja. Délután Wadowicébe utazunk, innen indult életútjára Szent II. János Pál pápa; a bazilika megtekintése. Hazafelét megállunk Zakopánéban, ahol megnézzük a híres Fatimai Szűz tiszteletére szentelt templomot. Érkezés haza, a késő esti órákban.

 

Időpontok:  augusztus 18-20., október 20-22.

Részvételi díj min. 36 fő esetén:   2017-ES ÁRON! – 39.890 Ft/fő vagy 135 €/fő (Diákoknak 4.000 Ft/fő kedvezménnyel!)

Vacsora: 6.500 Ft/fő vagy 22 €/fő

Egyágyas felár: 12.000 Ft/fő vagy 40 €/fő

+ Belépők; idegenforgalmi adó, szervízdíjak

+ Esetleges útdíj, parkolás, behajtás (36 fő alatt)