ZSEBKÍMÉLŐ 3 NAPOS LENGYELORSZÁG

Zakopane – Krakkó – Czestochowa Diákoknak kedvezménnyel!
Időpont 2018. október 20.-től
2018. október 22.-ig
Részvételi díj 39.890 Ft/fő vagy 135 €/fő (18 éves korig 4.000 Ft/fő kedvezmény a részvételi díjból!)
Online jelentkezés
Utazás

autóbusszal

Elhelyezés

2-3 ágyas, egyszerű, zuhanyzós szállodai szobákban

Ellátás

reggeli, igény szerint vacsora

Vacsora

6.500 Ft/fő vagy 22€/fő

Egyágyas felár

12.000 Ft/fő vagy 40 €/fő

Egyéb költségek

+ Belépők; idegenforgalmi adók, szervízdíjak; esetleges útdíj, parkolás, behajtás (36 fő alatt) Wieliczkai sóbánya foglalója: 2.400 Ft/fő vagy 30 PLN/fő (jelentkezéskor, előre fizetendő – ez nem a teljes összeg, csak foglaló, a helyszínen életkorra, végl

További ajánlataink

ZSEBKÍMÉLŐ 3 NAPOS LENGYELORSZÁG

Krakkó – Czestochowa – Wadowice- Zakopane

 

Gyermekeknek, diákoknak

(18 éves korig)

4000 Ft/fő kedvezmény a részvételi díjból!

 

 

Utazás: autóbusszal

Elhelyezés: 2-3 ágyas, egyszerű, zuhanyzós szállodai szobákban

Ellátás: reggeli, igény szerint vacsora

Program:

 

1.nap: Indulás a kora reggeli órákban Budapestről a Magyarok Nagyasszonya-templom főbejárata elől indul a busz. A Magyarok Nagyasszonya templom ma a Magyarok Nagyasszonya téren található, volt Rezső tér. (1089)

Odajutás: A Nagyvárad téri metrómegállónál kiszállva, a Heim Pál Gyermekkórház felé haladva az Üllői úton, balra a Gaál Mózes utcán kell bemenni, a Magyarok Nagyasszonya templomhoz, a volt Rezső térre. Kb. 10-15 perc gyalog.

Elsőként a krakkói Irgalmasság-bazilika meglátogatása, ahol természetesen a különleges, mozaikokkal díszített magyar Szentek Közössége kápolnát sem hagyjuk ki. Itt Szentmise, majd ima Szent Fausztina nővér sírjánál a kolostortemplomban. Majd a különleges, a világörökség részét képző wieliczkai sóbánya megtekintése következik. Szállás és vacsora Kalwaria Zebrzydowskan a zarándokszálláson vagy környékén.

2. nap: Reggeli után utazás Czestochowába - a Jasna Góra kolostortemplom, kincstár, arzenál megtekintése. Zarándokprogramok - Szentmise, keresztút. Utazás Krakkóba, ismerkedés a várossal: Wawel, Piactér a Posztócsarnokkal és a Mária-templommal, Szent Anna-templom, Jagello Egyetem, Ferences-templom, Érseki palota. Szállás és vacsora Kalwaria Zebrzydowska-n a zarándokszálláson vagy környékén.

3. nap: Reggeli után Wadowicébe utazunk, innen indult életútjára Szent II. János Pál pápa; a bazilika megtekintése. Kora délután szentmise Krakkóban a „Ne Féljetek” Zarándokközpont, Szent II. János Pál Pápa Szentélyében, ahol megtekinthetjük a wieliczkai sóból épített Szent Kinga kápolnát, valamint azt a kápolnát, ahol a szentéletű pápa első, eredeti síremlékét őrzik. A Bazilikában található Szent II. János Pál pápa két legjobb barátjának, Nagy Szaniszló püspöknek és Deskur András püspöknek is a sírja. Hazafelét megállunk Zakopánéban, ahol megnézzük a híres Fatimai Szűz tiszteletére szentelt templomot. Érkezés haza, a késő esti órákban.

Időpont: október 20-22.

Részvételi díj min. 36 fő esetén: 39.890 Ft/fő vagy 135 €/fő

Diákoknak, 18 éves korig: 4.000 Ft/fő kedvezmény a részvételi díjból!

Vacsora: 6.500 Ft/fő vagy 22 €/fő

Egyágyas felár: 12.000 Ft/fő vagy 40 €/fő

Wieliczkai sóbánya foglalója: 2.400 Ft/fő vagy 30 PLN/fő (jelentkezéskor, előre fizetendő – ez nem a teljes összeg, csak foglaló, a helyszínen életkorra, végleges létszámra való tekintettel kell fizetni a különbözetet!)

+ Belépők; idegenforgalmi adó, szervízdíjak

+ Esetleges útdíj, parkolás, behajtás (36 fő alatt)