3 NAPOS LÁTOGATÁS LENGYELORSZÁGBAN

Időpont 2017. október 12.-től
2017. október 14.-ig
Részvételi díj 39.890 Ft/fő vagy 135 €/fő
Online jelentkezés
Utazás

autóbusszal

Elhelyezés

2-3 ágyas, egyszerű, zuhanyzós szállodai szobákban

Ellátás

reggeli, igény szerint vacsora

Vacsora

5.500 Ft/fő vagy 19€/fő

Egyágyas felár

12.000 Ft/fő vagy 40 €/fő

Egyéb költségek

+ Belépők; szervízdíj; esetleges útdíj, parkolás, behajtás (36 fő alatt)

További ajánlataink

3 NAPOS LÁTOGATÁS LENGYELROSZÁGBAN
Zakopane – Krakkó – Czestochowa

 

Utazás: autóbusszal

Elhelyezés: 2-3 ágyas, egyszerű, zuhanyzós szállodai szobákban
Ellátás: reggeli, igény szerint vacsora

 

Program:
1.nap: Indulás a kora reggeli órákban Budapestről, Népliget metrómegálló, Planetárium tábla elől. Elsőként a krakkói Irgalmasság-bazilika meglátogatása, ahol természetesen a különleges, mozaikokkal díszített magyar Szentek Közössége kápolnát sem hagyjuk ki. Itt Szentmise, majd ima Szent Fausztina nővér sírjánál a kolostortemplomban. Majd a különleges, a világörökség részét képző wieliczkai sóbánya megtekintése következik. Szállás és vacsora Kalwaria Zebrzydowskan a zarándokszálláson vagy környékén.

 

2. nap: Reggeli után utazás Czestochowába - a Jasna Góra kolostortemplom, kincstár, arzenál megtekintése. Zarándokprogramok - Szentmise, keresztút. Utazás Krakkóba, ismerkedés a várossal: Wawel, Piactér a Posztócsarnokkal és a Mária-templommal, Szent Anna-templom, Jagello Egyetem, Ferences-templom, Érseki palota. Szállás és vacsora Kalwaria Zebrzydowska-n a zarándokszálláson vagy környékén.

 

3. nap: Reggeli után Szentmise Krakkóban a „Ne Féljetek” Zarándokközpont, Szent II. János Pál Pápa Szentélyében, ahol megtekinthetjük a wieliczkai sóból épített Szent Kinga kápolnát, valamint azt a kápolnát, ahol a szentéletű pápa első, eredeti síremlékét őrzik. A Bazilikában található Szent II. János Pál pápa két legjobb barátjának, Nagy Szaniszló püspöknek és Deskur András püspöknek is a sírja. Délután Wadowicébe utazunk, innen indult életútjára Szent II. János Pál pápa; a bazilika megtekintése. Hazafelét megállunk Zakopánéban, ahol megnézzük a híres Fatimai Szűz tiszteletére szentelt templomot. Érkezés haza, a késő esti órákban.

Időpont:  október 12-14.

Részvételi díj min. 36 fő esetén: 39.890 Ft/fő vagy 135€/fő
Részvételi díj min. 25 fős esetén:
47.500 Ft/fő vagy 161 €/fő
Vacsora: 5500 Ft/fő vagy 19€/fő
Egyágyas felár: 12.000 Ft/fő vagy 40€/fő


+ Belépők; szervízdíj; esetleges útdíj, parkolás, behajtás (36 fő alatt)