5 napos repülős ZARÁNDOKLAT LOURDESBA, KRAKKÓI VÁROSNÉZÉSSEL

Időpont 2017. október 18.-től
2017. október 22.-ig
Részvételi díj 154.800 Ft/fő vagy 525 €/fő
Online jelentkezés
Utazás

Krakkóba autóbusszal, Krakkóból Lourdesba repülővel

Elhelyezés

2-3 ágyas egyszerű, zuhanyzós szállodai szobákban

Ellátás

reggeli, igény szerint vacsora

Vacsora

7.500 Ft/fő vagy 25 €/fő

Egyágyas felár

46.500.900 Ft/fő vagy 158 €/fő

Reptéri illeték

kb. 20.000 Ft/fő

Egyéb költségek

Biztosítás: 2.800 Ft/fő + Belépők, idegenforgalmi adók, transzfer, szervízdíjak: 50 €/fő

További ajánlataink

ÚJDONSÁG! ÚJDONSÁG! 

 

REPÜLŐS ZARÁNDOKLAT LOURDES-BA, KRAKKÓI VÁROSNÉZÉSSEL

 

 

Vége a fárasztó buszozásoknak Lourdesba! A Ryanair légitársaság közvetlen repülőjáratot indít Krakkóból Lourdesba, lehetővé téve a Kegyhely könnyebb elérését. Ezt még krakkói városnézéssel is megfűszerezzük, így tesszük még vonzóbbá a programot. 

 

Utazás: Krakkóba autóbusszal, Krakkóból Lourdesba repülővel

Elhelyezés: 2-3 ágyas egyszerű, zuhanyzós szállodai szobákban

Ellátás: reggeli, igény szerint vacsora

Program:

1. nap: Indulás 6.00 órakor Budapest, Népliget metrómegálló, Planetárium tábla elől Krakkóba. Kakkói városnézés megkezdése: Wawel, Piactér a Posztócsarnokkal és a Mária-templommal, Szent Anna-templom, Jagello Egyetem, Ferences-templom, Érseki palota. Késő délután az Irgalmasság-bazilika meglátogatása, ahol természetesen a különleges, mozaikokkal díszített magyar Szentek Közössége kápolnát sem hagyjuk ki. Szentmise. Szállás Krakkóban vagy környékén (4 éj). ELSŐ ESTE NINCS VACSORA!

2. nap: Reggeli után szentmise a „Ne Féljetek” Zarándokközpont, Szent II. János Pál Pápa Szentélyében, ahol megtekinthetjük a wieliczkai sóból épített Szent Kinga kápolnát, valamint azt a kápolnát, ahol a szentéletű pápa első, eredeti síremlékét őrzik. A Bazilikában található Szent II. János Pál pápa két legjobb barátjának, Nagy Szaniszló püspöknek és Deskur András püspöknek is a sírja. Transzfer a repülőtérre. 19:50-kor érkezés Lourdesba. Transzfer a szállodába, vacsora.

 

3. nap: Zarándokprogramok Lourdes-ban: szentmise a Grottában. A Lourdes melletti Massabielle-sziklafal barlangmélyedésében a 14 éves Bernadette Soubirousnak 18 alkalommal jelent meg a Boldogságos Szűz Mária, aki felszólította, hogy fakasszon forrást a barlang meghatározott pontján, igyon belőle és mosdjon meg benne. A Szűz parancsára Bernadett puszta kézzel fogott hozzá a forrás kikaparásához, mely felfakadt, és azóta naponta mintegy százezer liter vizet ad. A forrásvíz a gyógyulások eszköze. Megtekintjük Szent Bernadett életének helyszíneit: Szt. Bernadett múzeum, Boly Malom, Zárka, Plébániai templom.

 

4. nap: Zarándokprogramok folytatása. Szentmise. Feltétlenül bejárjuk Fayköd Mária fantasztikusan egyedülálló márvány keresztútját. Kivételes fakultatív program: siklóval felmegyünk a Pic du Jer nevű hegyre, ahonnét belefelejtkezünk a csodálatos lourdesi panorámába. Este részvétel a gyertyás körmenten.

 

5. nap: Reggeli után transzfer a repülőtérre, majd indulás vissza Krakkóba 10:50-kor. Találkozás a Krakkóban maradt csoporttal a reptéren, és indulás haza. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

 

Időpont:  október 18-22.

Részvételi díj min. 36 fő esetén: 154.800 Ft/fő vagy 525 €/fő

Részvételi díj min. 25 fő esetén: 174.800 Ft/fő vagy 593 €/fő

Reptéri Illeték: kb. 20.000 Ft/fő

Vacsora: 7.500 Ft/fő vagy 25 €/fő

Biztosítás: 2.800 Ft/fő

Egyágyas felár: 46.500.900 Ft/fő vagy 158 €/fő

+ Belépők, idegenforgalmi adók, transzfer, szervízdíjak: 50 €/fő