BUSZOS ZARÁNDOKLAT KRAKKÓ-WADOWICE-KALWARIA ZEBRZYDOWSKA-CZESTOCHOWA KEGYHELEYKRE

5 nap/ 4 éjszaka
Időpont 2017. október 18.-től
2017. október 22.-ig
Részvételi díj 65.800 Ft/fő vagy 223 €/fő
Online jelentkezés
Utazás

autóbusszal

Elhelyezés

2-3 ágyas egyszerű, zuhanyzós szállodai szobákban

Ellátás

reggeli, igény szerint vacsora

Vacsora

15.500 Ft/fő vagy 53 €/fő

Egyágyas felár

20.000 Ft/fő vagy 68 €/fő

Egyéb költségek

+ Belépők, idegenforgalmi adók, szervízdíjak: kb. 160 PLN/fő

További ajánlataink

BUSZOS ZARÁNDOKLAT KRAKKÓ-WADOWICE-KALWARIA ZEBRZYDOWSKA-CZESTOCHOWA KEGYHELEYKRE

 

Utazás: Krakkóba autóbusszal

Elhelyezés: 2-3 ágyas egyszerű, zuhanyzós szállodai szobákban

Ellátás: reggeli, igény szerint vacsora

Program:

1. nap: Indulás 6.00 órakor Budapest, Népliget metrómegálló, Planetárium tábla elől Krakkóba. Kakkói városnézés megkezdése: Wawel, Piactér a Posztócsarnokkal és a Mária-templommal, Szent Anna-templom, Jagello Egyetem, Ferences-templom, Érseki palota. Késő délután az Irgalmasság-bazilika meglátogatása, ahol természetesen a különleges, mozaikokkal díszített magyar Szentek Közössége kápolnát sem hagyjuk ki. Szentmise. Szállás Krakkóban vagy környékén (4 éj). ELSŐ ESTE NINCS VACSORA!

2. nap: Reggeli után szentmise a „Ne Féljetek” Zarándokközpont, Szent II. János Pál Pápa Szentélyében, ahol megtekinthetjük a wieliczkai sóból épített Szent Kinga kápolnát, valamint azt a kápolnát, ahol a szentéletű pápa első, eredeti síremlékét őrzik. A Bazilikában található Szent II. János Pál pápa két legjobb barátjának, Nagy Szaniszló püspöknek és Deskur András püspöknek is a sírja. Szabadidő, majd a különleges wieliczkai sóbánya megtekintése következik. Vacsora. 

 

3. nap: Reggeli után indulás Wadowicébe. Innen indult életútjára Szent II. János Pál pápa. A bazilika megtekintése. Majd Kalwaria Zebrzydowska, Lengyelország 2. legnagyobb kegyhelye következik, ami 1999 óta a Világörökség része. Ismerkedés az Európa „Jeruzsáleme”-ként emlegetett várossal, kegyhellyel: műemlék- és tájépítészeti együttes, zarándokközpont, bazilika, ferences kolostor. Lehetőség lesz egy kis elmélkedésre is a szabadidő alatt. Szentmise. Szállás Kalwaria Zebrzydowskan vagy környékén.

 

4. nap: Reggeli után utazás Czestochowába, a Jasna Góra kolostortemplom, kincstár, arzenál megtekintése. Zarándokprogramok - szentmise, keresztút. Szállás Krakkóban vagy környékén.

 

5. nap: A mai napon Krakkó kevésbé ismert arcával ismerkedünk: Délelőtt megtekintjük a Nowa Huta városrészben fekvő ciszterci apátságot, ahol a mogilai szent keresztet őrzik, majd felvesszük a Lourdes-ből érkezőket a reptéren, és elindulunk haza felé. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

 

 

 

Időpont: október 18-22.

 

Részvételi díj min. 36 fő esetén: 65.800 Ft/fő vagy 223 €/fő

 

Részvételi díj min. 25 fő esetén: 79.800 Ft/fő vagy 270 €/fő

 

Vacsora: 15.500 Ft/fő vagy 53 €/fő

 

Egyágyas felár: 20.000 Ft/fő vagy 68 €/fő

 

+ Belépők, idegenforgalmi adók, szervízdíjak: kb. 160 PLN/fő


Ugyanebben az időpontban lehetőség van Lourdesi repülős zarándoklatra Krakkóból. A Lourdesba utazók a 2. napon repülnek el Lourdesba, és az 5. nap délután jönnek vissza Krakkóba (program lásd: Franciaország/zarándoklat Lourdesba, krakkói városnézéssel).