6 napos repülős ORSZÁGOS JUBILEUMI ZARÁNDOKLAT FATIMÁBA- SANTIAGO DE COMPOSTELÁVAL-1 hely van!!

Lelkivezető: Rev. Szarvas Péter esperes, főszentszéki bíró- Miskolc, Szent Anna plébánia
Időpont 2017. október 7.-től
2017. október 12.-ig
Részvételi díj 239.890 Ft/fő vagy 813 €/fő
Online jelentkezés
Utazás

repülőgéppel, helyi közlekedés légkondicionált autóbusszal

Elhelyezés

2-3 ágyas, egyszerű, zuhanyzós szállodai szobákban

Ellátás

félpanzió (reggeli+ vacsora)

Egyágyas felár

75.000 Ft/fő vagy 254 €/fő

Reptéri illeték

kb. 30.000 Ft/fő vagy 102 €/fő

Egyéb költségek

Biztosítás: 3360 Ft/fő +Belépők, idegenforgalmi adó, szervízdíjak: kb. 70 €/fő Jelentkezési határidő: március 31-ig, 95.000 Ft/fő előleg befizetésével.

További ajánlataink

6 napos repülős

ORSZÁGOS JUBILEUMI ZARÁNDOKLAT FATIMÁBA

SANTIAGO DE COMPOSTELÁVAL

 

1 hely van, egy úr számára társítással!! 

 

Lelkivezető: Rev. Szarvas Péter esperes, főszentszéki bíró- Miskolc, Szent Anna plébánia


1 hely van, egy úr számára társítással!! 

 

1917-ben, a Cova da Irina nevű helyen a Szűzanya megjelent 3 pásztorgyermeknek. A déli imádság után kövekből kis házat kezdtek el építeni azon a helyen, ahol ma a bazilika áll. Hirtelen nagy fényt láttak, aztán egy hölgyet a kezében rózsafüzérrel, aki arra kérte a gyermekeket, hogy 5 egymást követő hónap 13. napján ugyanabban az órában jöjjenek el ugyanide. Így is lett, a Szűzanya ötször eljött hozzájuk. Az utolsó jelenéskor, október 13-án, kb 30-70.000 ember volt jelen, amikor a Nap egy ezüstkoronghoz vált hasonlóvá, a saját tengelye körül forgott, mint egy tűzkerék, majd úgy tűnt, mintha a földre zuhanna…

….ezeknek a csodás jelenéseknek a 100. évfordulóját ünnepeljük 2017-ben!

 

 

Utazás: repülőgéppel, helyi közlekedés légkondicionált autóbusszal

Elhelyezés: 2-3 ágyas, egyszerű, zuhanyzós szállodai szobákban

Ellátás: félpanzió (reggeli+ vacsora)

 

Program:

1. nap: Találkozás a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren 03:50-kor, majd utazás a TAP portugál légitársaság közvetlen járatával 05:50-kor Lisszabonba. Érkezés 08:35-kor. Majd buszos-gyalogos városnézés Lisszabonban: Rossio tér, Belém-torony, Mosterio dos Jerónimos, katedrális, Santo Antonio templom, Utána szentmise Santarém-ben, a világ egyik legrégibb városkájában, a legrégibb eucharisztikus csoda (1247) helyszínén, a Szent István templomban. Majd transzfer, és a szállás elfoglalása Fatimában (4 éjszaka).

 

2. nap: Magyarok Nagyasszony ünnepén lehetőség szerint szentmise a Szent István kápolnában, majd közös imaóra az országos zarándoklat keretében. Magyar Keresztút, és felkeressük Valinhos-t, ahol az augusztus 13-i elmaradt jelenés után, augusztus 19-én jelent meg a Szűz Anya, mivel a gyerekeket addig börtönben tartották. Délután a régi (Francesco és Jacinta sírja) és az új bazilika megtekintése. Látogatás Aljustrelben, a három látnok gyermek házánál. Este rózsafüzér és gyertyás körmenet.

 

3. nap: Délelőtt szentmise, majd kirándulás Batalha (Győzelmes Szűzanya temploma és kolostora, mely I. János portugál király fogadalmi temploma, a kasztíliai seregek felett aratott 1385-ös győzelmére építtetett, angol gótikus stílusban). Nazaré (romantikus halászfalu volt egykor az óceán partján), Alcobaça (a legnagyobb portugál ciszterci kolostor, itt van eltemetve a híres portugál szerelmespár, az orvul meggyilkolt Ines de Castro és I. Péter király) útvonalon. Este részvétel a gyertyás körmeneten. Vacsora.

 

4. nap: Reggeli után rövid városnézés Coimbrában egyetem-kívülről- és a Carmelo de Santa Teresa kolostor megtekintése. Majd a zarándokhely megtekintése Santiago de Compostelában (Szent Jakab apostol temetkezési helye, a híres gyalogos zarándoklat az El Caminó fő célja), szentmise. Vacsora, szállás Santiago de Compostelában.

 

5. nap: Reggeli után elindulunk Portóba, ahol városnézéssel kezdünk: 12-ik században épült katedrális, barokk Clérigos templom, Sao Bento pályaudvar előcsarnokának kék-fehér „azulejo” csempetablói, 2 szintes Eiffel tervezte Ponte Dom Luis –híd, majd egy hangulatos borospincében portói borkóstolás, jó idő esetén hajókázás. Utazás vissza Fatimába.

 

6. nap: Transzfer a reptérre. Indulás Budapestre 10:35-kor, érkezés 15:05-kor.

 

 

Időpont:október 7-12. 1 hely van, egy úr számára társítással!! 

 

 

Részvételi díj 25 fő estén: 239.890 Ft/fő vagy 813 €/fő
Reptéri Illeték: kb. 30.000 Ft/fő vagy 102 €/fő
Egyágyas felár: 75.000 Ft/fő vagy 254 €/fő
Biztosítás: 3360 Ft/fő
+Belépők, idegenforgalmi adó, szervízdíjak: kb. 70 €/fő