5 napos repülős ORSZÁGOS JUBILEUMI ZARÁNDOKLAT FATIMÁBA-megtelt!

Lelkivezető: Rev. Juhász Imre, újfehértói plébános úr
Időpont 2017. október 5.-től
2017. október 9.-ig
Részvételi díj 189.890 Ft/fő vagy 643 €/fő
Online jelentkezés
Utazás

repülőgéppel, helyi közlekedés légkondicionált autóbusszal

Elhelyezés

2-3 ágyas, egyszerű, zuhanyzós szállodai szobákban

Ellátás

félpanzió (reggeli+ vacsora)

Egyágyas felár

65.000 Ft/fő vagy 220 €/fő

Reptéri illeték

kb. 30.000 Ft/fő vagy 102 €/fő

Egyéb költségek

Biztosítás: 2800 Ft/fő +Belépők, idegenforgalmi adó, szervízdíjak: kb. 50 €/fő

További ajánlataink

5 napos repülős

ORSZÁGOS JUBILEUMI ZARÁNDOKLAT FATIMÁBA

 

MEGTELT!!


Lelkivezető: Rev. Juhász Imre, újfehértói plébános úr


 

1917-ben, a Cova da Irina nevű helyen a Szűzanya megjelent 3 pásztorgyermeknek. A déli imádság után kövekből kis házat kezdtek el építeni azon a helyen, ahol ma a bazilika áll. Hirtelen nagy fényt láttak, aztán egy hölgyet a kezében rózsafüzérrel, aki arra kérte a gyermekeket, hogy 5 egymást követő hónap 13. napján ugyanabban az órában jöjjenek el ugyanide. Így is lett, a Szűzanya ötször eljött hozzájuk. Az utolsó jelenéskor, október 13-án, kb 30-70.000 ember volt jelen, amikor a Nap egy ezüstkoronghoz vált hasonlóvá, a saját tengelye körül forgott, mint egy tűzkerék, majd úgy tűnt, mintha a földre zuhanna…

….ezeknek a csodás jelenéseknek a 100. évfordulóját ünnepeljük 2017-ben!

 

Utazás: repülőgéppel, helyi közlekedés légkondicionált autóbusszal

Elhelyezés: 2-3 ágyas, egyszerű, zuhanyzós szállodai szobákban

Ellátás: félpanzió (reggeli+ vacsora)

 

Program:

1. nap: Találkozás a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren 13:50-kor, majd utazás a TAP portugál légitársaság közvetlen járatával 15:50-kor Lisszabonba. Érkezés 18:35-kor. Majd transzfer a szállodába, Lisszabonba. ELSŐ ESTE NINCS VACSORA!

2. nap: Buszos-gyalogos városnézés Lisszabonban: Rossio tér, Belém-torony, Mosterio dos Jerónimos, katedrális, Santo Antonio templom, majd transzfer Fatimába. Délután a régi (Francesco és Jacinta sírja) és az új bazilika megtekintése, Magyar Keresztút, felkeressük Valinhos-t, ahol az augusztus 13-i elmaradt jelenés után, augusztus 19-én jelent meg a Szűz Anya, mivel a gyerekeket addig börtönben tartották. Látogatás Aljustrelben, a három látnok gyermek házánál. Este rózsafüzér és gyertyás körmenet.

3. nap: Reggeli szentmise után egész napos kirándulás Obidos – Mafra (a székesegyház épületegyüttesének megtekintése) – Sintra (portugál királyok nyári rezidenciája) Cabo da Roca (Európa legnyugatibb pontja) Estoril (üdülő) útvonalon, majd este Fatimában vacsora.

4. nap: Magyarok Nagyasszony ünnepén lehetőség szerint szentmise a Szent István kápolnában, majd közös imaóra az országos zarándoklat keretében. Délután kirándulás Batalha (Győzelmes Szűzanya temploma és kolostora, mely I. János portugál király fogadalmi temploma, a kasztíliai seregek felett aratott 1385-ös győzelmére építtetett, angol gótikus stílusban). Nazaré (romantikus halászfalu volt egykor az óceán partján), Alcobaça (a legnagyobb portugál ciszterci kolostor, itt van eltemetve a híres portugál szerelmespár, az orvul meggyilkolt Ines de Castro és I. Péter király) útvonalon. Este részvétel a gyertyás körmeneten.

5. nap: Transzfer a reptérre. Indulás Budapestre 10:35-kor, érkezés 15:05-kor.

 

Időpont: október 5-9.
Részvételi díj 25 fő estén: 189.890 Ft/fő vagy 643 €/fő
Reptéri Illeték: kb. 30.000 Ft/fő vagy 102 €/fő
Egyágyas felár: 65.000 Ft/fő vagy 220 €/fő
Biztosítás: 2800 Ft/fő
+Belépők, idegenforgalmi adó, szervízdíjak: kb. 50 €/fő