ÚJ!!! 6 napos repülős JUBILEUMI ZARÁNDOKLAT FATIMÁBA SANTIAGO DE COMPOSTELÁVAL novemberben

Lelkivezető: Mons. Kertész Péter, pápai káplán, csepeli plébános úr
Időpont 2017. november 11.-től
2017. november 16.-ig
Részvételi díj 239.890 Ft/fő vagy 813 €/fő
Online jelentkezés
Utazás

repülőgéppel, helyi közlekedés légkondicionált autóbusszal

Elhelyezés

2-3 ágyas, egyszerű, zuhanyzós szállodai szobákban

Ellátás

félpanzió (reggeli+ vacsora)

Egyágyas felár

65.000 Ft/fő vagy 220 €/fő

Reptéri illeték

kb. 30.000 Ft/fő vagy 68 €/fő

Egyéb költségek

Biztosítás: 3360 Ft/fő +Belépők, idegenforgalmi adó, szervízdíjak: kb. 70 €/fő

További ajánlataink

6 napos repülős

JUBILEUMI ZARÁNDOKLAT FATIMÁBA

SANTIAGO DE COMPOSTELÁVAL

 

 

Lelkivezető: Mons. Kertész Péter, pápai káplán, csepeli plébános úr

 

 

Utazás: repülőgéppel, helyi közlekedés légkondicionált autóbusszal

Elhelyezés: 2-3 ágyas, egyszerű, zuhanyzós szállodai szobákban

Ellátás: félpanzió (reggeli+ vacsora)

 

Program:

1. nap: Találkozás a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren 03:45-kor, majd utazás a TAP portugál légitársaság közvetlen járatával 05:45-kor Lisszabonba. Érkezés 08:30-kor. Majd buszos-gyalogos városnézés Lisszabonban: Belém-torony, Mosterio dos Jerónimos, katedrális, Santo Antonio templom, Rossio tér és látnivalói. Délután sétálunk Obidos hangulatos óvárosában, majd Mafra palota épületegyüttesének megtekintése. Transzfer, és a szállás elfoglalása Fatimában (4 éjszaka). Vacsora.

2. nap: Zarándokprogramok Fatimában: A régi (Francesco és Jacinta sírja) és az új bazilika megtekintése, majd délután kirándulás Batalha (Győzelmes Szűzanya temploma és kolostora, mely I. János portugál király fogadalmi temploma, a kasztíliai seregek felett aratott 1385-ös győzelmére építtetett, angol gótikus stílusban). Nazaré (romantikus halászfalu volt egykor az óceán partján), Alcobaça (a legnagyobb portugál ciszterci kolostor, itt van eltemetve a híres portugál szerelmespár, az orvul meggyilkolt Ines de Castro és I. Péter király) útvonalon. Este részvétel a gyertyás körmeneten. Vacsora.

3. nap: Csatlakozunk a világ különböző részeiről összegyűlt zarándokokhoz, és együtt veszünk részt a Jubileumi szentmisén, illetve a jubileumi év zarándok programjain, majd Magyar Keresztút- szentmise a Szent István kápolnában, és felkeressük Valinhos-t, ahol az augusztus 13-i elmaradt jelenés után, augusztus 19-én jelent meg a Szűz Anya, mivel a gyerekeket addig börtönben tartották.  Látogatás Aljustrelben, a három látnok gyermek házánál. Este rózsafüzér és gyertyás körmenet.

4. nap: Reggeli után rövid városnézés Coimbrában egyetem-kívülről- és a Carmelo de Santa Teresa kolostor megtekintése. Majd a zarándokhely megtekintése Santiago de Compostelában (Szent Jakab apostol temetkezési helye, a híres gyalogos zarándoklat az El Caminó fő célja), közös zarándok szentmise az összegyűlt hívekkel. Vacsora, szállás Santiago de Compostelában.

5. nap: Reggeli után elindulunk Portóba, ahol városnézéssel kezdünk: 12-ik században épült katedrális, barokk Clérigos templom, Sao Bento pályaudvar előcsarnokának kék-fehér „azulejo” csempetablói, 2 szintes Eiffel tervezte Ponte Dom Luis –híd, jó idő esetén hajókázás. Utazás vissza Fatimába, vagy Lisszabonba.

6. nap: Transzfer a reptérre. Indulás Budapestre 10:05-kor, érkezés 14:35-kor.

 

Időpont: november 11-16.

Részvételi díj 25 fő estén: 239.890 Ft/fő vagy 813 €/fő

Reptéri Illeték: kb. 30.000 Ft/fő vagy 102 €/fő
Egyágyas felár: 75.000 Ft/fő vagy 254 €/fő

Biztosítás: 3360 Ft/fő

+Belépők, idegenforgalmi adó, szervízdíjak: kb. 70 €/fő

 

Jelentkezés 95.000 Ft/fő előleg befizetésével, augusztus 31-ig.