ADVENT LENGYELORSZÁGBAN, KRAKKÓBAN (WIELICZKA, WADOWICE, ZAKOPANE)

Időpont 2017. december 7.-től
2017. december 9.-ig
Részvételi díj 39.890 Ft/fő vagy 135€/fő
Online jelentkezés
Utazás

autóbusszal

Elhelyezés

2-3 ágyas, egyszerű, zuhanyzós szállodai szobákban

Ellátás

reggeli, igény szerint vacsora

Egyéb költségek

Vacsora: 6500 Ft/fő vagy 22 €/fő Egyágyas felár: 12.000 Ft/fő vagy 40 €/fő + Belépők; idegenforgalmi adó, szervízdíjak + Esetleges útdíj, parkolás, behajtás (36 fő alatt)

További ajánlataink

ADVENT LENGYELORSZÁGBAN, KRAKKÓBAN (WIELICZKA, WADOWICE, ZAKOPANE)

 

Utazás: autóbusszal

Elhelyezés: 2-3 ágyas, egyszerű, zuhanyzós szállodai szobákban

Ellátás: reggeli, igény szerint vacsora

 

Program:

 

1.nap: Indulás a kora reggeli órákban Budapestről, Népliget metrómegálló, Planetárium tábla elől. Elsőként a krakkói Irgalmasság-bazilika meglátogatása, ahol természetesen a különleges, mozaikokkal díszített magyar Szentek Közössége kápolnát sem hagyjuk ki. Itt Szentmise, majd ima Szent Fausztina nővér sírjánál a kolostortemplomban. Majd a különleges, a világörökség részét képző wieliczkai sóbánya megtekintése következik. Szállás és vacsora Krakkóban vagy környékén.

 

2. nap: Reggeli után ismerkedés a várossal: Wawel, Piactér a Posztócsarnokkal és a Mária-templommal, Szent Anna-templom, Jagello Egyetem, Ferences-templom, Érseki palota. A délutáni és esti órákban a krakkói karácsonyi vásár meglátogatása.

 

3. nap: Reggeli után Szentmise Krakkóban a „Ne Féljetek” Zarándokközpont, Szent II. János Pál Pápa Szentélyében, ahol megtekinthetjük a wieliczkai sóból épített Szent Kinga kápolnát, valamint azt a kápolnát, ahol a szentéletű pápa első, eredeti síremlékét őrzik. A Bazilikában található Szent II. János Pál pápa két legjobb barátjának, Nagy Szaniszló püspöknek és Deskur András püspöknek is a sírja. Délután Wadowicébe utazunk, innen indult életútjára Szent II. János Pál pápa; a bazilika megtekintése. Hazafelét megállunk Zakopánéban, ahol megnézzük a híres Fatimai Szűz tiszteletére szentelt templomot. Érkezés haza, a késő esti órákban.

 

 

Időpontok: december 7-9.

Részvételi díj min. 36 fő esetén: 39.890 Ft/fő vagy 135€/fő

Vacsora: 6500 Ft/fő vagy 22 €/fő

Egyágyas felár: 12.000 Ft/fő vagy 40 €/fő

+ Belépők; idegenforgalmi adó, szervízdíjak

+ Esetleges útdíj, parkolás, behajtás (36 fő alatt)