PIÓ ATYA 50: 6 napos repülős-buszos zarándoklat Szent Pió atyához

Bari-Monte San’ Angelo-San Giovanni Rotondó-Lanciano-Manoppello-Loreto-Ravenna
Időpont 2018. június 24.-től
2018. június 29.-ig
Részvételi díj 134.950 Ft/fő 457 €/fő
Online jelentkezés
Utazás

Budapestről Bariba a Wizz Air légitársaság menetrendszerinti repülőjáratával, Bariból San Giovanni Rotondón, Olaszországon, Szlovénián át Budapestre autóbusszal

Elhelyezés

2-3 ágyas, egyszerű zuhanyzós szállodai szobákban, vagy zarándok szálláson

Ellátás

reggeli, igény szerint vacsora

Vacsora

15.000 Ft/fő vagy 51 €/fő

Egyágyas felár

40.000 Ft/fő vagy 137 €/fő

Reptéri illeték

kb 20.000 Ft/fő vagy 68 €/fő

Egyéb költségek

Biztosítás: 3390 Ft/fő 20-kg-os bőrönd: kb.12.000 Ft/fő vagy 40 €/fő Egyágyas felár: 40.000 Ft/fő vagy 137 €/fő + Belépők; idegenforgalmi adó, szervízdíjak: kb. 50 €/fő (helyszínen fizetendő) +Esetleges útdíj, parkolás, behajtás (36 fő alatt)

További ajánlataink

PIÓ ATYA 50:

repülős-buszos zarándoklat Szent Pió atyához

Bari-Monte San’ Angelo-San Giovanni Rotondó-Lanciano-Manoppello-Loreto-Ravenna

 

 

Utazás: Budapestről Bariba a Wizz Air légitársaság menetrendszerinti repülőjáratával, Bariból San Giovanni Rotondón, Olaszországon, Szlovénián át Budapestre autóbusszal

Elhelyezés: 2-3 ágyas, egyszerű zuhanyzós szállodai szobákban, vagy zarándok szálláson

Ellátás: reggeli, igény szerint vacsora

Program:

1. nap: Találkozás 08:35 órakor a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtéren. 10:35-kor indulás a Wizz Air menetrendszerinti járatával Bariba. Érkezés 12:05-kor Bariba. Szentmise, lehetőség szerint a Szent Miklós bazilikában, amit a Szent sírja fölé építettek. Vacsora, szállás San Giovanni Rotondóban, vagy környékén (3 éj).

2. nap: Szentmise és zarándokprogramok San Giovanni Rotondóban: a régi és az új templom megtekintése, keresztút. Majd délután kirándulás Monte Sant’Angeloba, Szent Mihály arkangyal jelenésének helyére.

3. nap: A napot San Giovanni Rotondóban töltjük, és Pió atyának szenteljük. Szentmisén való részvétel. Felkeressük Pió atya emlékcelláját, ahol 50 éven keresztül élt testén hordozva Krisztus öt szent sebét.  Meglátogatjuk a Casa Sollievo della Sofferenza kórházat, amit a Szent alapított, és azóta is Olaszország egyik legjobb kórházaként tartják számon.

4. nap: Reggeli után utazás Lancianoba, ahol több mint 1200 éve őrzi a katolikus egyház első és legnagyobb eucharisztikus csodájának ereklyéit: a szentmisében az átváltoztatás alkalmával a Szentostyából vérző húsdarab lett, a bor pedig Krisztus piros vérévé változott. Majd látogatás Manoppelloba, ahol Isteni Arc kendőt őrzik, szentmise, és a bazilika megtekintése. Vacsora, szállás Loreto környékén.

5. nap: Reggel szentmise Loretoban, a XV-XVI. századi Santuario della Santa Casa Székesegyházban. Maga a kegyhely a 14. században kelt legenda szerint eredetileg a Szentföldön állt. Ez volt a szent család otthona. Amikor a keresztesek kiszorultak Palesztinából, a házat angyalok kapták föl és telepítették át először a dalmáciai Tersattóba, majd egy Recanati melletti babérligetbe, végül jelenlegi helyére. Utazás Ravennaba, séta a városban: Szent Vitale székesegyház (eredeti padlómozaikok, ún. kozmata), Galla Placidia mauzóleum (ókeresztény mozaikkultúra emlékei), Classe-i Szt. Appolinárisz bazilika (6. sz. első feléből), Piazza del Popolo, Dante mauzóleuma (kívülről), Dóm. Vacsora, szállás Bologna környékén.

6. nap: Indulás haza, Útközben szentmise. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

 

Időpontok: június 24-29.

Részvételi díj: 134.950 Ft/fő 457 €/fő

A részvételi díj tartalmaz egy 55 × 40 × 23 cm, max 10 kg-os kézipoggyászt.

Illetékek: kb 20.000 Ft/fő vagy 68 €/fő

Vacsora: 15.000 Ft/fő vagy 51 €/fő

Biztosítás: 3390 Ft/fő

20-kg-os bőrönd: kb.12.000 Ft/fő vagy 40 €/fő

Egyágyas felár: 40.000 Ft/fő vagy 137 €/fő

+ Belépők; idegenforgalmi adó, szervízdíjak: kb. 50 €/fő (helyszínen fizetendő)

+Esetleges útdíj, parkolás, behajtás (36 fő alatt)

 

FIGYELEM! Bari-Budapest útvonalon az utazás a Wizz Air fapados légitársasággal történik. Ha megvesszük a repülőjegyeket 24 órán belül fizetni kell! A programban szereplő árak kb. csak február 10-ig biztosíthatók. Névcsere viszont ingyenes az indulás előtti 3 napig. Célszerű és gazdaságos mielőbb jelentkezni a részvételi díj 40%-ának befizetésével!