PIÓ ATYA 50: 5 napos buszos Zarándoklat San Giovanni Rotondóba Pió atya ünnepén- Polyák Imre atyával

PIÓ ATYA 50: 5 napos buszos Zarándoklat San Giovanni Rotondóba Pió atya ünnepén- Polyák Imre atyával

Lelkivezető: Rev. Polyák Imre, hercegszántói kanonok-plébános úr
Időpont 2018. szeptember 21.-től
2018. szeptember 25.-ig
Részvételi díj 97.700 Ft/fő vagy 331 €/fő
Online jelentkezés
Utazás

autóbusszal, a történelmi belvárosokban gyalogosan

Elhelyezés

2-3 ágyas, egyszerű zuhanyzós szállodai szobákban

Ellátás

reggeli, igény szerint vacsora

Vacsora

15.800 Ft/fő vagy 53 €/fő

Egyágyas felár

31.300 ft/fő vagy 106 €/fő

Egyéb költségek

Fakultatív kirándulás Monte Sant’ Angeloba: 2000 Ft/fő (min. 20 fő esetén) + Belépők; idegenforgalmi adó, szervízdíjak +Esetleges útdíj, parkolás, behajtás (36 fő alatt)

További ajánlataink

PIÓ ATYA 50.

5 napos buszos Zarándoklat San Giovanni Rotondóba
Pió atya ünnepén


Lelkivezető: Rev. Polyák Imre, hercegszántói kanonok-plébános úr

 

Utazás: autóbusszal, a történelmi belvárosokban gyalogosan

Elhelyezés: 2-3 ágyas, egyszerű zuhanyzós szállodai szobákban

Ellátás: reggeli, igény szerint vacsora

Program:

1. nap: Indulás 6:00 órakor Budapest, a Magyarok Nagyasszonya-templom főbejárata elől indul a busz. A Magyarok Nagyasszonya templom ma a Magyarok Nagyasszonya téren található, volt Rezső tér. (1089)

Odajutás: A Nagyvárad téri metrómegállónál kiszállva, a Heim Pál Gyermekkórház felé haladva az Üllői úton, balra a Gaál Mózes utcán kell bemenni, a Magyarok Nagyasszonya templomhoz, a volt Rezső térre. Kb. 10-15 perc gyalog.

Utazás rövid pihenőkkel Szlovénián keresztül. Első állomásunk a Cillei család által alapított Ptujska Gora-i bazilika (kegyhely). Itt a Segítő Szűzanya köpenye alatt 80 alak jelenik meg, köztük Cillei Borbála férjével, Luxemburgi Zsigmonddal. Szentmise a bazilikában. Szállás Bologna környékén. ELSŐ ESTE NINCS VACSORA!

2. nap: Reggeli után szentmise Loretoban, a XV-XVI. századi Santuario della Santa Casa Székesegyházban. Maga a kegyhely a 14. században kelt legenda szerint eredetileg a Szentföldön állt. Ez volt a szent család otthona. Amikor a keresztesek kiszorultak Palesztinából, a házat angyalok kapták föl és telepítették át először a dalmáciai Tersattóba, majd egy Recanati melletti babérligetbe, végül jelenlegi helyére. Majd tovább utazás Lancianoba, ahol több mint 1200 éve őrzi a katolikus egyház első és legnagyobb eucharisztikus csodájának ereklyéit: a szentmisében az átváltoztatás alkalmával a Szentostyából vérző húsdarab lett, a bor pedig Krisztus piros vérévé változott Vacsora, szállás San Giovanni Rotondóban, vagy környékén (2 éj).

3. nap: Az egész napot Szent Pió atyának szenteljük, napközben szentmisén való részvétel, a régi és az új templom megtekintése, Pió atya cellája, sírja, keresztút, majd ismerkedés Szent Pió atya városával. Fakultatív kirándulás Monte Sant’Angeloba, Szent Mihály arkangyal jelenésének helyére. Vacsora.

4. nap: Reggeli után látogatás Manoppelloba, ahol Isteni Arc kendőt őrzik, a bazilika megtekintése, szentmise. Majd séta a kulturális világörökség részét képző miniállambanSan Marinóban. Vacsora, szállás Ferrara környékén.

5. nap: Reggeli után szentmise, rövid városnézés Ferrarában16. században épült városfal, a várárokkal körülvett Castello Estenze, San Giorgo katedrálisPalazzo del Municipio. Érkezés Budapestre a késő esti órákban.

Időpontok: szeptember 21-25.

Részvételi díj: 97.700 Ft/fő vagy 331 €/fő

Vacsora: 15.800 Ft/fő vagy 53 €/fő

Egyágyas felár: 31.300 Ft/fő vagy 106 €/fő

Fakultatív kirándulás Monte Sant’ Angeloba: 2000 Ft/fő (min. 20 fő esetén)

+ Belépők; idegenforgalmi adó, szervízdíjak

+Esetleges útdíj, parkolás, behajtás (36 fő alatt)