PIÓ ATYA BÚCSÚ NYÍRCSÁSZÁRIBAN 2 napos

Időpont 2018. szeptember 22.-től
2018. szeptember 23.-ig
Részvételi díj 9950 Ft/fő vagy 28 € / fő
Online jelentkezés
Indulási idő, hely

Budapest, Népliget metrómegálló, Planetárium tábla elől

Elhelyezés

Akik nem akarnak vagy tudnak egész éjszaka virrasztani, azoknak lehetőségük lesz este 10 órától reggel 8 óráig egy szállodában aludni Nyírbátorban; két férőhelyes szobákban. Ára: 4200 Ft/ fő Idegenforgalmi adó: 250 Ft/ fő

Ellátás

nincs

További ajánlataink

PIÓ ATYA BÚCSÚ NYÍRCSÁSZÁRIBAN

 

 

Időpont: szeptember 22-23.

Indulás: reggel 06:00, Budapest Népliget metrómegálló, Planetárium tábla elől

 

 

Szeptember 22-23-a célja az, hogy a lehető legtöbb emberhez eljuttassuk az Isteni Irgalmasság üzenetét. Tiszteletünket tehetjük PIO ATYA ereklyéje és Szent Fausztina nővér ereklyéje előtt. Jöjjetek, imádkozzunk együtt! Ez egyben a Makrovilág Zarándok Iroda védőszentjének, Szent Pió atyának a búcsú ünnepe, az iroda kiemelt zarándoklata is és Pió Atya 50 éve közbenjárónk az Égben.

 

Program: Indulás Szeptember 22-én délelőtt 10 órakor, Budapest, Népliget metrómegálló, Planetárium tábla elől. Először Máriapócsra megyünk, és a Nemzeti Kegyhelyen litániát végzünk. Majd A MAKROVILÁG- zarándokok közös imája Páter Pióhoz-aki a MAKROVILÁG védőszentje- hálaadó közbenjárásáért, ima különleges oltalmáért. Nyírbátorban templom és városlátogatás.

Szeptember 22-én, szombaton este 8 órakor szentmisével kezdődik a jubileumi Pió Atya ünnepség. A szentmisét celebrálja; Horváth János c. kanonok, esperes-plébános, a nyírcsászári Pió atya templom építője. Majd virrasztás egész éjszaka.

 

Akik nem akarnak vagy tudnak egész éjszaka virrasztani, azoknak lehetőségük lesz este 10 órától reggel 8 óráig egy szállodában aludni Nyírbátorban; két férőhelyes szobákban.

 

Ára: 4200 Ft/ fő Idegenforgalmi adó: 250 Ft/ fő

 

 

Részvételi díj min. 36 fő esetén: 7.950 Ft/fő vagy 26 €/fő