PROGRAMTERVEZET: TÁVOL-KELET

avagy a „francia Indokína”: Vietnám – Laosz – Kambodzsa és a romantikus Thaiföld (Hahó! kukucs! még Mianmar(Burma) is benne lesz!)
Időpont 2019. november 10.-től
2019. november 29.-ig
Részvételi díj Részvételi díj: irányár kb. 619.800 Ft/fő (nemzetközi repülőjegy árának esetleges változása miatt van az irányár!)
Online jelentkezés
Utazás

a Qatar légitársasággal Budapest – Ho Si Minh-város (Saigon), Bangkok – Budapest. Az egyes országokban helyi légitársaságokkal, busszal, hajóval

Elhelyezés

2-3 ágyas középkategóriás, fürdőszobás/zuhanyzós szobákban

Ellátás

reggeli (vacsora a szokásos módon egyénileg)

Egyágyas felár

175.900 Ft/fő

Egyéb költségek

Repülőtéri illeték (Belföldi repülőjegyek + összes repülőtéri illeték): kb. 353.000 Ft/fő Sztornó biztosítás a nemzetközi repülőjegyre és nemzetközi repülőjegy illetékére a mai napon: kb. 9.490 Ft/fő Sztornó biztosítás a részvételre: (nemzetközi repülőj

TÁVOL-KELET
(második racionalizált program)

Indokína (Laosz, Vietnám, Kambodzsa), Thaiföld és Myanmar

 

Időpont: 2019. november 10. (vasárnap) – 2019. november 29. (péntek)

 

Utazás: a Qatar légitársasággal Budapest – Ho Si Minh-város (Saigon), Bangkok – Budapest. Az egyes országokban helyi légitársaságokkal, busszal, hajóval.
Elhelyezés: 2-3 ágyas középkategóriás, fürdőszobás/zuhanyzós szobákban
Ellátás: reggeli (vacsora a szokásos módon egyénileg)

 

 

Program:

 

1. nap - november 10. (vasárnap)

 

Indulás Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2B termináljáról, 16.20-kor.

 

2. nap – november 11. (hétfő)

 

Érkezés Vietnámba, Saigonba (Ho Chi Minh) 13:30-kor, a szállás elfoglalása után városnézés megkezdése: Miasszonyunk katedrális, Öreg Postra, stb. Szállás Saigonban. (Vietnám)

 

3. nap – november 12. (kedd)

 

Saigoni városnézés folytatása: Ben Thank Market, de sok érdekes piac van. A nap második felében a Cu Chi alagútrendszer megterkinétse. Szállás Saigonban. (Vietnám)

 

4. nap – november 13. (szerda)

 

Egész napos Mekong- delta túra: My Tho városa, Unicornis sziget, Teknősbéka sziget, Ben Tre. Szállás Saigonban. (Vietnám)

 

5. nap – november 14. (csütörtök)

 

REPÜLŐVEL Danangba. Hoi An kisváros – Vietnám ékszerdoboza (Kwan templom, japán fedett hí, Phuc Kien kínai közösségi ház, Tan Ky öreg ház, Történelmi és Kulturális Múzeum. Szállás Hoi An-ban. (Vietnám)

 

6. nap – november 15. (péntek)

 

Reggeli után áthajtva a Felhőóceán-hágón és egy festői halászfalun Hue-be érünk, a császári Vietnám utolsó fővárosában. Hue fellegvár, Örök templom, legszebb császári sírok (Miny Mand, Tu Duc, Khai Dinh) megtekintése. (Nguyen dinasztia) Szállás Hue-ben. (Vietnám)

 

7. nap – november 16. (szombat)

 

REPÜLŐVEL Hanoiba. Félnapos városnézés: Nyugati-tó és Tran Quoc a legrégebbi pagoda, Irodalom templom. Folytatva városnézésünket ellátogatunk a Hoan Kiem tó-hoz és a Hanoi központjában fekvő legrégebbi negyedbe, a francia negyedbe, majd a Ngoc Son templom (Jáde hegy temploma), a The Huc (Felkelő Nap) hídja és séta az óvárosban. Szállás Hanoiban (Vietnám)

 

8. nap – november 17. (vasárnap)

 

Egész napos kirándulás a híres Halong (Ha Long), a leszálló sárkány öblébe. Busszal megyünk, majd hajókázunk a Halong öböl mesevilágában. (1994 óta a Világörökség része) Szállás Hanoiban. (Vietnám)

 

9. nap – november 18. (hétfő)

 

REPÜLŐVEL Siem Reap-ba. (Kambodzsa). Rövid városnézés, szállás Siem Reap-ben.(Kambodzsa)

 

10. nap – november 19. (kedd)

 

Egész nap Angkoré, talán az egész világ legfényesebb fővárosáé. Angkor Wat, Angkor Thom, Bayon, stb. Angkor megérdemelten a Világörökség része. Szállás Siem Reap-ben.(Kambodzsa)

 

11. nap – november 20. (szerda)

 

Reggeli után nyilvános BUSSZAL Kambodzsa fővárosába, Phnom Phenbe utazunk (költségcsökkentés és a látnivalók nagyobb élvezete miatt – három lenyűgöző területet csodálhatunk majd meg az út során: Kampong Thom, Kampong Cham és a Kandal provinciát) Kb. 6 órás út. Városnézés megkezdése: történelmi belváros, Függetlenségi emlékmű, Királyi Palota, Ezüst Pagoda, Smaragd Buddha temploma. Naplemente hajókázás a Tonle Sap és a Mekong folyó találkozásánál. Szállás Phnom Phenh-ben. (Kambodzsa)

 

12. nap – november 21. (csütörtök)

 

REPÜLŐVEL Vientiane-ba, Laosz fővárosába. Városnézés: Elnöki palota, Wat Sisaket – a legrégebbi templomegyüttes (Több, mint 8000 Buddha szoborral) Wat Ho Prakeo buddhista templom, amely az ország függetlenségének a jelképe, Patuxay diadalív. Szállás Vientiane-ban. (Laosz)

 

13. nap – november 22. (péntek)

 

REPÜLŐVEL Luang Prabang-ba (Laosz), az Arany Buddha városába. A Mekong folyásával ellentétesen hajózunk, a szép panoráma miatt. Megállunk a Pak Ou- barlangnál, amely egy Buddha szobrokkal teli szikalszentély. Szintén megállunk Ban Xanghai faluban is, ahol textíliától kezdve, rizs, kígyópálinkáig mindent vehetünk. Szabadidő az éjszakai piacon. Szállás Luang Prabang-ban. (Laosz)

 

14. nap – november 23. (szombat)

 

Ha látni akarjuk a narancssárga tógába bújt, libasorban haladó ételadományokat gyűjtő buddhista szerzeteseket, akkor már 05:30-kor az utcán kell lennünk. Ilyen egyedül csak Laoszban található. Ezután: Phosi piac, Nemzeti Múzeum, Királyi Palota, Wat Xieng Thong - Luang Prabang legünnepeltebb szentélye, itt van a leglátványosabb dísz, az életfa és évszázadokon át szolgált a királyi ceremóniák színhelyéül. Majd REPÜLŐVEL Chiang Mai-ba (Thaiföld) utazunk. Városnézés megkezdése: Wat Chedi Luang, Wat Prasingh – a legjelentősebb templom a városban. Szállás Chiang Mai-ban. (Thaiföld)

 

15. nap – november 24. (vasárnap)

 

Reggeli után látogatás Mianmarba. (Burma) Tuk-tuk-al lépjük át a határt. Egész nap Mianmar, majd délután utazás Chiang Rai-ba. Szállás Chiang Rai-ban. (Thaiföld)

 

16. nap – november 25. (hétfő)

 

Városnézés Chiang Rai-ban: Wat Klang Wiang, Wat Phra Sing, Wat Phra Kaew, Wat Longkun templomok megtekintése. Délután vonattal utazunk Bangkok-ba, szállás Bangkokban. (Thaiföld)

 

17. nap – november 26. (kedd)

 

Egész napos városnézés Bangkokban. Szállás Bangkok-ban. (Thaiföld) – Kedves Világjáró! Ha különleges kívánságod van a bangkoki városnéző napra, május 15-ig írd meg nekünk és igyekszünk bele tenni!

 

18. nap – november 27. (szerda)

 

Délelőtt kirándulás Ayutthaya-ba, az ősi fővárosba. (88 km-re van Bangkoktól) Először Bang Pa- In-be megyünk (Nyári palota), Wat Yai Chaimongkhol (óriási fekvő Buddha), Nagy királyi palota és templomok, Wat Mahathat, Wat Na Phra Men templomok. Szállás Bangkok-ban. (Thaiföld)

 

19. nap – november 28. (csütörtök)

 

Reggeli után Damnoen Sudak-ba utazunk, megcsodálni az úszó piacot, innen Kanchanabui-ba látogatunk, majd lehetőség szerint egy krokodil farm és egy elefánt telep meglátogatása, majd délután 18:00-kor transzfer a repülőtérre és 21:00-kor indulás Bangkokból haza. Dohában átszállás.

 

20. nap – november 29. (péntek)

 

Érkezés Budapestre 05:40-kor.

 

Részvételi díj: irányár kb. 619.800 Ft/fő (nemzetközi repülőjegy árának esetleges változása miatt van az irányár!)

Repülőtéri illeték (Belföldi repülőjegyek + összes repülőtéri illeték): kb. 353.000 Ft/fő

Sztornó biztosítás a nemzetközi repülőjegyre és nemzetközi repülőjegy illetékére a mai napon: kb. 9.490 Ft/fő

Sztornó biztosítás a részvételre: (nemzetközi repülőjegy árától függően változhat! Mert az ott megkötött sztornót, már ebből levonjuk!) - Foglaláskor tudjuk közölni. Kb. 44.000 Ft/fő

Vízumok: kb. 115 USD/fő

Egyágyas felár: 175.900 Ft/fő

+ belépők, szervízdíjak, kötelező borravalók

A programváltozás jogát fenntartjuk!

 

A jelentkezés a nemzetközi repülőjegy megvásárlásával válik érvényessé, ezáltal kerül fel az utas az utaslistára, ez minősül előlegnek. Ezek az árak aktuális napi árak, amennyiben komolyan érdeklődnek az út iránt, úgy ezt az árat, azonnal lekérjük a légitársaságtól és ha belefér a kalkulált árba, ami jelenleg a megadott árainkban szerepel, akkor a nemzetközi repülőjegy és a nemzetközi repülőjegy illetékének a befizetésével, az erre vonatkozó sztornó biztosítás megkötésével és biztos személyes adatok -  ÚTLEVÉLBEN SZEREPLŐ TELJES NÉV (vagy ha még nincs útlevele, akkor ahogy a későbbiekben az útlevélben szerepelni fog!) -  megadásával biztosíthatja a helyét!

Kb. 400.000 Ft/fő + kb. 9.490 Ft/fő sztornó biztosítás. (Ez a fenti díjakból kiemelt összeg, előleg!)

 

Fizetési ütemezés:

  • 2019. április 30-ig: 400.000 Ft/fő
  • 2019. július 15-ig: 200.000 Ft/fő
  • 2019. szeptember 30-ig: a fennmaradó hátralék (megvásárolt belföldi repülőjegyekkel, minden megrendelet programmal adjuk meg!) FONTOS! Lényeges változás nem várható az előre megadott árakhoz viszonyítva!