AKTÍV HÉTVÉGE EGERBEN

Az aktív hétvégén más a matek, és más a kémia még Egerben is. Hogy mi? Nem áruljuk el. Jöjjön el és minden kérdésre OKÉ-t kap. Annyit azért jelzünk, hogy az aktivitás nem a gyaloglásban merül ki, hanem….

 

Utazás: légkondicionált autóbusszal

Elhelyezés: 2-3 ágyas, fürdőszobás szállodai szobákban

Ellátás: reggeli és igény szerint vacsora (korlátlan étel- és italfogyasztás)

 

Indulás: Reggel 6:00 órakor, Budapestről, a VIII. kerületi Magyarok Nagyasszony tér és Szenes Iván téren található Magyarok Nagyasszonya templom elől (Budapest, VIII. kerület, volt Rezső tér). Odajutás: A Nagyvárad téri metrómegállónál kiszállva, a Heim Pál Gyermekkórház felé haladva az Üllői úton, balra a Gaál Mózes utcán kell bemenni, a Magyarok Nagyasszonya templomhoz, a volt Rezső térre. Kb. 10-12 perc gyalog.

 

Program:

1. nap: Budapesti indulásunk után a több mint ezeréves történelmi múlttal, a finom borokról és vendégszeretetről híres, a sok látni és tennivalók városába, Egerbe utazunk, ahol a következő csodák várnak ránk: Dobó tér, Egri Bazilika, Egri Érseki Palota, Érsekkert, Egri vár, Egri Minaret, Török Fürdőzés, majd a szállás elfoglalása.

 

2. nap: Reggeli után a gyönyörű és káprázatos természeti adottságokkal rendelkező településekkel ismerkedünk meg. Felsőtárkány: Felsőtárkányi tó, Esztáz-kői-barlang; Szilvásvárad: források, patakok, vízesések, völgyek; Bélapátfalva: Apátság; majd végül a híres Szépasszonyvölgybe látogatunk el.

 

3. nap: Egertől való búcsúzásunk előtt még egy kis program Egerben: Minorita templom, Varázstorony, Líceum. Majd Feldebrő felé vesszük az irányt, ahol felkeressük hazánk legrégebbi, a XI. század korai építészeti emlékeinek egyik legkiemelkedőbb műemlékét, a Feldebrői templomot. Hazaérkezés a késő délutáni órákban.

 

Időpont: 2020. szeptember 18-20.

Részvételi díj min. 36 fő esetén: 39.980 Ft/fő

(Tartalmazza a szállást reggelivel, autóbuszos közlekedést, magyar nyelvű idegenvezetést)

2 Vacsora: 7.000 Ft/fő (korlátlan étel- és italfogyasztás)

Egyágyas felár: 10.000 Ft/fő

+ Belépők 

 

KEGYELMEKBEN ÉS ÉLMÉNYEKBEN GAZDAG UTATOT KÍVÁNNAK A MAKROVILÁG MUNKATÁRSAI!