Kedves Látogatónk!

Ezúton szeretnénk pár szót szólni magunkról Igazgató úr szavaival. A lenti üzeneteket Igazgató úr írta 2019-es katalógusunk zarándok utak és turisztikai utak részébe, ezzel megszólítva minden kedves Utast érdeklődési körének megfelelően!

 

 

Kedves Zarándokunk!

 

Jobb programot a 2019-ben 33. évébe, Krisztusi korba lépő Makrovilág nem is tudott volna felvállalni, mint amely mottóval útjára indította Bernard Bober Kassai érsek-metropolita a kassai vértanúk 400. emlékévét!

33. éve vagyunk a vártán. Szolgáljuk Istent, segítjük az Egyház munkáját, és eleget teszünk Isten hívő népének, lelki utazás igényének. Szép és nemes feladat.

Több mint fél millió ember utazott már szervezésünkben, került közelebb Istenhez, egyengettük útját az Örök Haza felé.

Folyton keressük a módját, hogyan tudjuk jobb szervezésünkkel megteremteni minden korosztálynak a lelki Wellnesst. Persze ehhez Önök is kellenek. Nyitott tekintetű a mindennapi életükből lehetőleg sugárzó, vállalkozó szellemű emberek.

Mi készen vagyunk! Várjuk Önöket!

 

Kedves Leendő, Új Utasunk!

 

Navigare necesse est!” (hajózni szükséges), tartották a régi rómaiak. Utazni az élet része, vallják a mai emberek.

Jó helyen jár, ha a 33. éve működő Makrovilág Utazási Iroda ajtaján kopogtat. Az üdülés, a sport, az egészségügy az olyan, mint a mindennapokban az élelmiszer, mi azzal nem foglalkozunk.

Ám innentől kezdve minden az ajánlati palettánkra kerül. Városlátogatások, körutak, világjáró utak, vallási utak (zarándok utak) szervezésében viszont profik vagyunk. Rendkívüli szeretettel, nagy figyelemmel keressük fel a Bajai halászlé fővárosát. Szívesen időzünk a Hajósi Pincefaluban. De Róma, Párizs vagy éppen Bangkok is teljes odafigyelésünkkel és szakértelmünkkel válik úticélunkká.

 

Próbáljon ki bennünket! Utazzon velünk!

 

                                    Szeretettel Köszönti:

 

                                                                       Madari Gyula

                                                                       alapító, igazgató

 

Mottónk:

 

„ Megújulni a hűségben!”